torsdag 12 juli 2012

Som egen företagare kan du...

Som egen företager kan du styra ditt liv mycket bättre.
Du kan leva som du vill.
Du kan tjäna pengar hur mycket du vill.
Du kan planera din semester när du vill.
Du kan bli kreativ på sättet som du vill.
Du kan..
Du kan..
Du kan..

Ja det är endast du som styr ditt liv som egen företagare. Ja, du kan säga att dina kunder styr dig men det finns kunder och kunder - du kan ha kunder som du vill ha själv - du kan ha dem som du vill om du endast löser deras problem.
Ja - du behöver inte skapa kunder. Det räcker att du skapar en bild av dig att du löser folks problem inom ett område och kunderna söker dig.
Så du kan planera semester när du vill för att även om du vill jobba någon gång och fixa något - så du kan jobba via Internet. Idag moderna företagare jobbar via Internet och tjänar pengar på Internet.

Du själv styr din tid och ditt kreativitet - du har inte någon chef som säger att det här får man inte göra så här. Du testar dina egna idéer och ser om de fungerar eller inte. Om det gör det då är det bra, om det inte gör det då testar du igen något annat.

Ja, men som egen företagare har man inte samma trygghet. Nej det har man inte för som anställd finns inte någon trygghet alls - när företaget som du jobbar i går i konkurs, flyttar, sparar pengar, skapar maskiner som jobbar istället för folk då säger företaget upp dig.
Som företagare skapar du din trygghet själv. Fungerar inte sälja det ena produkten säljer du en annan. Fungerar inte en firma startar du en ny.
Det är bara din fantasi och din kreativitet som sätter gränser.

Och det gäller också för företagare som har "stationera" företag - ni kan också börja jobba delvis med Internet för att skapa passiv inkomst och inte behöva jobba ihop för er semester. På semester pengarna kan också rulla in trots ni ligger på stranden i Pernambuco:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar